Λεβάντα

- αναλυτικές πληροφορίες για οποιοδήποτε αντικείμενο σας ενδιαφέρει μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας craftroom.gr

Λευκό με μωβ λεπτομέρειες και άρωμα λεβάντας διάλεξαν ο Θανάσης και η Catherine για το γάμο τους που έγινε στις 8 Σεπτέμβρη.
  • Ετοιμάσαμε λοιπόν λευκά τετράγωνα προσκλητήρια δεμένα με πλατιά μωβ κορδέλα που εκτυπώθηκαν με μωβ γράμματα. Σε κάθε πρόσκληση τυπώσαμε εξωτερικά το όνομα του κάθε καλεσμένου ξεχωριστά, σύμφωνα με τη λίστα που μας έδωσε το ζευγάρι.
Προσκλητήριο γάμου λευκό μωβ φιόγκοςλευκή πρόσκληση γάμου με μωβ φιόγκο
  • Εκτός από τα προσκλητήρια, ετοιμάσαμε έντυπα στα Αγγλικά για τους συγγενείς της νύφης που ήρθαν στην Ελλάδα για το γάμο. Περιείχαν μια σύντομη περιγραφή της γαμήλιας τελετής και των ελληνικών εθίμων.
ενημερωτικό έντυπο για τη γαμήλια τελετήέντυπο στα αγγλικά με περιγραφή της τελετήςέντυπο στα αγγλικά με περιγραφή του μυστηρίου
  • Οι μπομπονιέρες του Θανάση και της Catherine ήταν λευκά λινά πουγγιά δεμένα με μωβ κορδόνι και ένα κλωναράκι λεβάντας και περιείχαν κουφέτα με σοκολάτα και αμύγδαλο. Τοποθετήθηκαν ως διακοσμητικό στοιχείο στις ροτόντες της δεξίωσης που ακολούθησε μετά το γάμο, μαζί με συνθέσεις μωβ λουλουδιών στο κέντρο των τραπεζιών. Τυπώσαμε επίσης το μενού για κάθε καλεσμένο σε καρτελάκια - στα ελληνικά στη μία όψη και στα αγγλικά στην άλλη. Σε ξεχωριστό τραπέζι υπήρχε το βιβλίο ευχών πλαισιωμένο με κλαδάκια λεβάντας, κρύσταλλους και πέρλες.
μωβ λευκή μπομπονιέρα με λεβάνταμπομπονιέρα γάμου πουγγί με λεβάντα
  • Εναλλακτική πρόταση για μπομπονιέρες με κλωναράκια λεβάντας είναι και λινά πουγκιά ή κουτάκια σε ανοιχτό γκρι χρώμα δεμένα με λευκή κορδέλα.